Logo_RGB

eLive Ecosystem Oy vahvisti hallitusta ja osakaspohjaa

20 kesäkuun, 2022

TIEDOTE

eLive Ecosystem Oy vahvisti hallitusta ja osakaspohjaa

Voimakkaasti kasvava ja kansainvälistyvä eLive Ecosystem Oy on vahvistanut hallitusta ja laajentanut omistuspohjaa. Uudet hallituksen jäsenet vahvistavat hallituksen lääketieteellistä ja liiketoiminnallista osaamista. Pitkän linjan yrittäjänä tunnettu Hannu Summanen on tullut yhtiöön mukaan sijoittajana ja hänet on kutsuttu hallituksen jäseneksi. Lisäksi hallitukseen on kutsuttu eLiven lääketieteellinen johtaja, lääketieteen tohtori ja sisätautiopin dosentti Mika Kastarinen.

Ensimmäisellä vuosipuoliskolla eLiven liikevaihto on jo nelinkertaistunut koko vuoteen 2021 verrattuna. Tämän hetkisen tilauskannan perusteella vuoden 2022 liikevaihto on jopa kymmenkertaistumassa viime vuoteen nähden. Liikevaihto koostuu lähes yksinomaan viennistä Yhdysvaltoihin ja Eurooppaan. Tuotteiden voimakkaan kysynnän vuoksi yritys on kaksinkertaistanut henkilöstömääränsä ja moninkertaistanut tuotantokapasiteettinsa kuluneen puolen vuoden aikana.

Hallituspohjan vahvistaminen tuli ajankohtaiseksi yhtiön voimakkaan kasvun ja lääkinnällisen laitteen markkinoille tuomiseen liittyvän kliinisen tutkimuksen käynnistymisen vuoksi. Vahvistettuna hallitus on valmis kasvattamaan eLiven sille tasolle, jota vaaditaan kansainvälisen kasvurahoituksen saamiseksi.

− Erikoislääkäri Mika Kastarisen vahva substanssiosaaminen saadaan hallituksen käyttöön yhtiölle keskeisessä murrosvaiheessa, kun lääkinnällisen laitteemme tuotteistus etenee kohti lanseerausta. Hannu Summanen puolestaan tuo näkemystä ja verkostoja kansainvälistäkin uutuusarvoa sisältävän liiketoimintakonseptimme tuotteistamiseen ja jalkauttamiseen. Olen myös varma, että ammattisijoittajien osakeantiin osallistuminen tällaisina aikoina viestii eLiven kiinnostavuudesta sijoituskohteena, toimitusjohtaja Mikko Saajanlehto kertoo.

eLive Ecosystem Oy on vuonna 2016 perustettu savonlinnalainen terveys- ja hyvinvointiteknologiayritys, joka on erikoistunut kosketuksettomaan elintoimintojen mittaamiseen ja mittaamisen soveltamiseen.

eLiven laitteissa edistyksellinen sensoriteknologia, huippuluokan algoritmit ja johtava mittaustarkkuus yhdistyvät automatisoituun ja häiritsemättömään mittaustapahtumaan. eLive-tuoteperheeseen kuuluvat vuonna 2023 markkinoille tuotava lääkinnällinen laite, tutkimusjärjestelmät sekä markkinoiden johtavat OEM-ratkaisut nukkumisen ja istumisen aikaiseen mittaamiseen.

Lisätietoja:

Mikko Saajanlehto

toimitusjohtaja, eLive Ecosystem Oy

050 579 0242, mikko.saajanlehto(at)elive.fi

Osoite