Logo_RGB

eLivelle Vuoden innovaatiopalkinto 2022

23 tammikuun, 2023

eLive Ecosystem Oy sai vuoden 2022 Innovaatiopalkinnon Savonlinnan Seudun Yrittäjien ja Savonlinnan kaupungin palkitsemana Etelä-Savon Yrittäjien Yrittäjägaalassa lauantaina 21.1. Mikkelin Mikaelissa.

Perusteluissa mainitaan muun muassa: ”Terveys- ja hyvinvointialalla toimiva eLive Ecosystem Oy on omalla innovatiivisella toiminnallaan kehittänyt liiketoimintaansa systemaattisesti. Yrityksen tuotekehityksen kärkenä on kosketuksettomaan elintoimintojen mittaamiseen perustuvat tuotteet ja ratkaisut. Yrityksen kasvu on ollut viime vuosina merkittävää ja tavoitteet tuleville vuosille on moninkertaistaa nykyinen liikevaihtonsa. Vuoden 2022 noin miljoonan euron liikevaihdosta 99,8% oli vientiä.”

Palkinnon vastaanottivat yhtiön hallituksesta kuvassa vas. Jarkko Wuorinen, Mikko Saajanlehto ja Hannu Summanen. Kiitämme tunnustuksesta Savonlinnan Seudun Yrittäjiä ja Savonlinnan kaupunkia eLiven hallituksen ja koko henkilöstön puolesta. Tunnustus motivoi meitä kehittämään tuotteita ja yritystämme sekä viemään liiketoimintaa seuraavalle tasolle. Toivomme tämän vuosittaisen alueellisen innovaatiopalkinnon ja myös esimerkkimme rohkaisevan myös muita yrityksiä, nykyisiä ja uusia, innovointiin ja yritystoimintaan.

Osoite